Patiënten

Aanpakken, loslaten en verder gaan

Je komt bij ons nadat je bij de huisarts en misschien zelfs verschillende specialisten bent geweest. De oorzaak van je klachten is onduidelijk, maar één ding is zeker: je voelt je niet goed. MC Groenewoud is er voor jou. We nemen je klachten serieus door vooral niet alleen naar jouw klachten te kijken.

Grip op je klachten

Wij geloven in een totaalbenadering. We zien jou niet als een optelsom van je klachten, maar als één geheel. We kijken naar je totale functioneren, thuis, op je werk en in het leven van alledag. Soms hebben mentale klachten een fysieke oorzaak of ligt het juist andersom. Door aandacht te besteden aan je totale functioneren en persoonlijkheid dringen we door tot de ware oorzaak. We helpen je een manier te vinden om het beste met jouw klachten om te gaan. Door er los van te komen, verliezen je klachten een groot deel van hun beperkende werking.

Serieuze aandacht, intensieve begeleiding

Gemiddeld vraagt een behandeling bij MC Groenewoud een tijdsinvestering van 5 tot 10 uur per week. Je weet dan echter wel zeker dat je daarna weer sterk in het leven staat! Je vindt opnieuw evenwicht en wordt weerbaar voor onvoorziene gebeurtenissen en tegenslagen. Je functioneert weer zoals je gewend was voor je klachten, zodat je eindelijk weer kunt kijken voorbij je klachten. Wat zijn jouw doelen, groot en klein? Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen? Als jij je klachten eenmaal de baas bent, staat niets een normaal leven meer in de weg.

Wil je meer informatie en een kijkje nemen in ons behandelcentrum, dan maak gerust een afspraak op telefoonnummer 0475-505105.

 

 

Medisch Centrum Groenewoud
Groenewoud 4
6071 RB Swalmen
Telefoon: 0475-505 105
Fax: 0475-508 092
E-mail: info@mcgroenewoud.nl